+31-(0)6 516 997 66

Bandleden

Bart van Buggenum, 41 jaar oud en woonachtig in Sint-Joost, heeft in 2009 de blues ontdekt. Begonnen met bluesharp spelen en later met de band Kings’ size 43 als frontman op de bluesharp en vocals diverse podia betreden. In 2015 zijn eigen bedrijf “ Bluesharp I.n.c mondharmonica lessen en workshops” gestart waarmee hij jong en oud mondharmonica les geeft. Zie ook www.bluesharpinc.nl of bekijk de pagina op Facebook. Nu op de bluesharp en vocals bij “The PinPins” aan het timmeren aan de highway of Blues…

 

“Chris de gitaris(t)” is onze ’strat-slinger’ en met 32 jaar het jongste lid van de band. Op jonge leeftijd de gitaar opgepakt en nooit meer losgelaten. Woonachtig in Graetheide (Born) verrijkt hij de landelijke omgeving met de blues. Menig wandelaar waant zich in een stukje Texas als een Stevie ray Vaughan nummer in de verte klinkt ..

 


Hans Wouters, 64 jaar en woonachtig in Elsloo, is de bassist van The PinPins. Hij speelde al 25 jaar in bluesbandjes zoals: Nosmoking ,Bluesy jukes, The averageband en Basement blues. Na een pauze van 2 jaar kreeg Hans toch weer zin om te gaan bassen. Daarom heeft hij weer aansluiting gezocht bij een nieuw op te richten bluesband.

En dat zijn The PinPins

Ed “Silvertail” Soleil, 69 jaar en geboren in Brunssum, begint reeds op jonge leeftijd met ritme en slagwerk, en is sindsdien uitgegroeid tot een begenadigd en zeer gewaardeerde muzikant. In de loop der jaren doet hij ruime ervaring op in o.a. bands als Peanuts, Sunrise, Choice, Stressband en Texas Two Shoes Bluesband. Zijn eigen voorkeur ligt voornamelijk in rock, hardrock en blues. In het verleden werkte Ed samen met artiesten als Andre Hazes, Albert West, Tumbleweeds en René Shuman.

Ed staat bekend als een zeer aangenaam persoon in de omgang, en deelt zijn liefde voor muziek graag met publiek.

 

Rob Wouters, 61 jaar en woonachtig in Elsloo, speelt saxofoon en gitaar bij The PinPins. Net als Hans, zijn broer, heeft hij ook zo’n 25 jaar ervaring opgedaan in diverse blues en jazz bands. Na een pauze van 8 jaar begon het toch weer te kriebelen en kreeg  hij de gelegenheid om mee te doen op Brommelpop 2020. Dit beviel zo goed dat hij zich definitief heeft aangesloten als bandlid van The PinPins.